Instagram

  • 😍🌼🌷 Përbërësit:agrume, lule të bardha, e ëmbël, mushqe, vanilje, pudër, patchouli. 🌹Aromë për femra. 🌹Sasia: 30ml. 🌹Çmimi: 8250 Lekë. 🌹Transporti falas për të gjithë produktet dhe pagesa në dorëzim.😍🚛 #rossoshopalbania #bukuri #keshillabukurie #kozmetike #transportiFALAS #blishqip #parfumerishkoder #parfumeritirane #paguajcash #durres #shkoder #tirane #vlore #sarande #fier
  • 😍🌼🌷 Përbërësit: Lule, e freskët, e drurtë, e freskët pikante, agrume, pudër, aromat e tokës, fruta. 🌹Aromë për femra. 🌹Sasia: 30ml. 🌹Transporti falas për të gjithë produktet dhe pagesa në dorëzim.😍🚛 #rossoshopalbania #bukuri #keshillabukurie #kozmetike #transportiFALAS #blishqip #parfumerishkoder #parfumeritirane #paguajcash #durres #shkoder #tirane #vlore #sarande #fier
  • 😍🌼🌷 Përbërësit:Karamel, vanilje, lule të bardha, tuberose, fruta, e ëmbël, agrume, pudër, tropikale, e freskët. 🌹Aromë për femra. 🌹Sasia: 50ml. 🌹Çmimi: 11250 Lekë. 🌹Transporti falas për të gjithë produktet dhe pagesa në dorëzim.😍🚛 #rossoshopalbania #bukuri #keshillabukurie #kozmetike #transportiFALAS #blishqip #parfumerishkoder #parfumeritirane #paguajcash #durres #shkoder #tirane #vlore #sarande #fier
  • 😍🌼🌷 Përbërësit:Tuberose, vanilje, lule të bardha, qelibar, e ëmbël, fruta. 🌹Aromë për femra. 🌹Sasia: 30ml. 🌹Çmimi: 8250 Lekë. 🌹Transporti falas për të gjithë produktet dhe pagesa në dorëzim.😍🚛 #rossoshopalbania #bukuri #keshillabukurie #kozmetike #transportiFALAS #blishqip #parfumerishkoder #parfumeritirane #paguajcash #durres #shkoder #tirane #vlore #sarande #fier
  • 🌹Transporti falas për të gjithë produktet dhe pagesa në dorëzim.😍🚛 #rossoshopalbania #bukuri #keshillabukurie #kozmetike #transportiFALAS #blishqip #parfumerishkoder #parfumeritirane #paguajcash #durres #shkoder #tirane #vlore #sarande #fier
  • 😍🌼🌷 Përbërësit: Lule, e ëmbël pikante, patchouli, agrume, amber, e freskët, agrume. 🌹Aromë për femra. 🌹Sasia: 30ml. 🌹Transporti falas për të gjithë produktet dhe pagesa në dorëzim.😍🚛 #rossoshopalbania #bukuri #keshillabukurie #kozmetike #transportiFALAS #blishqip #parfumerishkoder #parfumeritirane #paguajcash #durres #shkoder #tirane #vlore #sarande #fier