Kush është Rosso.shop ?

ROSSO është një dyqan online që merret me shitjen e parfumeve dhe produkteve kozmetike, e cila ofron aroma origjinale me çmime konkuruese. Të gjitha produktet tona vijnë në paketimin origjinal të prodhuesit dhe janë 100% autentike. Ne jemi një nga kompanitë më të mëdha të ballkanit e drejtuar nga një staf i specializuar në fushën e kozmetikës dhe synojmë të ofrojmë kënaqësi të klientit përmes çmimeve të ulëta, shumëllojshmërisë sonë dhe shërbimit ndaj klientit. Ne po shtojmë produkte të reja në baza të rregullta dhe përpiqemi të mirëmbajmë faqen në mënyrë të rregullt duke monitoruar dhe azhornuar vazhdimisht informacionin e produktit. Nëse ka diçka që po kërkoni, por nuk mund ta gjeni, ju lutemi na kontaktoni ne Nr.tel +355 685555296 dhe me email tek rossoshoporiginal@gmail.com. Ne ofrojmë produktet më inovative të aromave në botë në një përvojë vërtet unike të blerjes. Klientët e ROSSOS marrin njohuri të produktit, këshilla të ekspertëve dhe shërbim miqësor. Ekipi ynë preferon që klientët të marrin informacionin e nevojshëm dhe specifik, në mënyrë që ata të jenë të sigurtë se do të gjejnë produkte që funksionojnë për ta, në vend që të blejnë ndonjë gjë që është më pak se 100% e drejtë. Çdo ditë, ne marrim shumë pyetje në lidhje me shqetësimet dhe sfidat e kujdesit të lëkurës dhe kozmetikës. Sot ne jemi në një kohë emocionuese pasi kultura po ndryshon dhe aroma po evoluon. Ndërsa kalojmë në kapitullin tonë të ardhshëm, ne do të vazhdojmë të udhëheqim në të njëjtën mënyrë që kemi filluar, si vizionarë në bukuri dhe pakicë. Duke festuar rolin kuptimplotë që luan aroma në jetën tonë, duke ripërcaktuar sesi portretizohet bukuria dhe duke rritur mbështetjen e shkaqeve të ndezura, ne do të sjellim mundësi të reja në jetë dhe do të nxisim qëllime më kuptimplota për markën tonë, kompaninë tonë dhe miqve tanë. Së bashku, ne do të ndryshojmë kuptimin e aromës për botën.Ne besojmë se moda është një biznes optimizmi, dhe në atë frymë ne vazhdojmë të rritemi dhe evoluojmë. Transporti falas, blerjet celulare dhe partneritetet emocionuese të reja me pakicë na ofrojnë mundësi të vazhdueshme për t'i shërbyer më shumë klientëve në më shumë mënyra me një përvojë të freskët, relevante të blerjeve dhe stil frymëzues. Tani, ne po ndërtojmë kompaninë e ardhshme të aromave dhe kujdesit përsonal, ku gjithçka që bëjmë fillon me ju. Ne besojmë në dizajnin e zhytur në mendime dhe mundësimin e bisedës. Por mbi të gjitha, ne besojmë se aroma ka të bëjë me argëtimin, kudo që të jeni në udhëtimin tuaj.Ne ofrojmë:

  • 1. Produkte autentike               
  •           2. Sigurojmë privatësinë tuaj si klient
  •  3.  Pagesë të sigurtë                 
  • 4. Transport falas