Dërgesa dhe transporti

Dërgesa bëhet në momentin pasi procedohet me pagesën. Koha dërgesës zgjat në varësi të postës të zgjedhur gjatë procesit të blerjes. Ku zgjidhet posta, klienti mund të shikojë dhe sa ditë zgjatë dërgesa.

Transporti mund të bëhet me kompani transporti kombëtare ose ndërkombëtare si dhe ndërmjet postës shqiptare. Nëqoftëse doni të ktheni produktin për arsye që nuk varen nga ne, por nga ju, kjo gjë nuk është e lejuar, me përjashtim të disa rasteve të veçanta. Për më shumë informacion për kthimin, klikoni këtu.

Dogana

Çmimet e shfaqura në portalin tonë për të gjithë artikujt e reklamuar nuk përfshijne TVSH-në. Cmimeve tona mund t'i shtohet gjatë dorëzimit një detyrim doganor prej 22.4% mbi vlerën e produktit. Ky detyrim i vendosur nga legjislacioni shqiptar lind për produktet me vlerë mbi 2200 Lekë. Ky detyrim shlyhet në mënyrë direkte tek kompania e transportit (posta shqiptare, DHL ose FedEx, ...) gjatë dorëzimit.

Ngjarjet jashtë kontrollit tonë

Ne nuk do të mbajmë përgjegjësi për asnjë vonesë të ndikuar nga forcat madhore. Sic është përmendur më lart por dhe tani Forcat Madhore përfshijnë cdo ngjarje që pengon transferimin e artikullit nga ne tek ju, e cila është jashë kapacitetit të kontrollit nga ana jonë. Të tilla Forca Madhore përfshijnë:

  • a. Greva të ndryshme.
  • b. Protesta civile, pushtim, sulme terroriste, luftë apo kërcënime për luftë në një rajon të caktuar.
  • c. Zjarri, shpërthime, stuhi, përmbytje, tërmet, epidemi apo katastrofa të tjera natyrore.
  • i.e. Pamundësia e përdorimit të rrugëve tokësore.
  • e. Pamundësia e përdorimit të rrjetit të telekomunikacionit.
  • f. Rregulloret, aktet ligjore dhe nënligjore që mund të qeverisin një rajon të caktuar apo që mund të ndryshojnë në të ardhmen e që limitojnë aftesinë tonë për të derguar artikullin e porositur.
  • G. Greva nga kompania e transportit apo aksidente dhe pamundësi nga ana e tyre për të përmbushur porosinë.