Lista e produkteve sipas markës Alexander Mcqueen

Alexander Mcqueen

Alexander Mcqueen EDP

7 225 ,- Lekë

McQueen është një aromë e freskët e luleve, dizajnuar për gjininë femërore.

Kompozicioni kombinohet nga notat e freskëta të piperit rozë/të zi, tuberozës, jasminës, y-lang dhe vetiverit.