Prada Women Miniature Gift Set 5 Pieces 40 ml Prada - rosso.shop
Prada

Prada Women Miniature Gift Set 5 Pieces 40 ml

7 565 ,- Lekë
me TVSH

Kjo paketë për femra Prada përmban 5 Mini, Candy Florale, Candy Gloss, Candy, Woman EDP dhe Woman EDT. Për fansat besnikë të markave italiane Prada. Për njerëzit që duan të ndryshojnë shpesh parfumin.

Kjo paketë për femra Prada përmban 5 Mini, Candy Florale, Candy Gloss, Candy, Femme EDP dhe Femme EDT. Ky paketim perfekt vjen për fansat besnikë të markës italiane Prada. Për njerëzit që duan të ndryshojnë shpesh aromat.

Detajet e produktit

8435137786824
100 Artikuj