Skinceuticals H.A Intensifier SkinCeuticals - rosso.shop
SkinCeuticals

Skinceuticals H.A Intensifier

10 115 ,- Lekë
me TVSH
Masa
Sasi

Përforcon nivelet e acidit hialuronik të lëkurës me 30%.
Zvogëlon pamjen e këmbëve të sorrës, palosjet nasolabiale (kllapa rreth gojës ose linjat e të qeshurit) dhe linjat e marionetës (vijat nga qoshet e gojës. deri në mjekër) për lëkurë më të lëmuar dhe më të fortë.
Ofron hidratim afatgjatë për të përmirësuar dukshëm strukturën e lëkurës.
Formati unik i teksturës serum-xhel krijon një kanavacë të lëmuar në lëkurë.
Pa parabenë dhe ngjyra, ideale për të gjitha llojet e lëkurës.
Mund të përdoret si kujdes në shtëpi pas mbushësve të lëkurës; gjithmonë konsultohuni me një mjek për rekomandimet individuale të regjimit.

Misioni ynë është të përmirësojmë shëndetin e lëkurës. Të përkushtuar për këtë qëllim, ne bëjmë një premtim të thjeshtë, të ofrojmë kujdes të avancuar të lëkurës të mbështetur nga shkenca. Të lindura nga dekada të kërkimeve për kancerin e lëkurës që çuan në zbulime thelbësore në antioksidantë, formulat e SkinCeuticals me fuqi të lartë janë të përqendruara në aktivë të pastër dhe janë provuar të depërtojnë në mënyrë optimale në lëkurë. Prodhuar në SHBA, ato përdoren nga dermatologë, kirurgë plastikë dhe medi-spa për kujdesin e përditshëm në shtëpi dhe për të plotësuar procedurat estetike. Produktet SkinCeuticals sherbejne për të korrigjuar shenjat e plakjes, për të mbrojtur lëkurën e shëndetshme dhe për të parandaluar dëmtimet e ardhshme. Mjekët dhe profesionistët e kujdesit të lëkurës i përkufizojnë kozmetikët si produkte në avantazhin midis kozmetikës dhe produkteve farmaceutike. Përbërësit aktivë në kozmetikë pritet të provohen klinikisht për të rritur efikasitetin e kujdesit të lëkurës. Në SkinCeuticals, produktet tona ofrojnë përmirësim të provuar shkencërisht të lëkurës, të krijuar në formulime elegante për regjime të personalizuara të kujdesit të lëkurës.

Detajet e produktit

3606000436367
100 Artikuj

Referencat specifike

ean13
3606000436367