Lista e produkteve sipas markës Dior

Dior

Dior Fahrenheit EDT

11 815 ,- Lekë

Fahrenheit nga Dior është një aromë Aromatike Fougere për meshkuj. Fahrenheit u lançua në vitin 1988. Fahrenheit u krijua nga Jean-Louis Sieuzac dhe Michel Almairac. Notat kryesore janë lule arrëmyshk, livando, kedri, kamomili, portokalli mandarin, murriz, bergamot dhe limoni; notat e mesme janë gjethe vjollce, arrëmyshk, kedri, dru sandali, karafil, dorëzonjë, jasemini dhe zambaku i luginës; notat bazë janë Lëkura, Vetiver, Musk, Amber, Patchouli dhe Fasule Tonka.

Dior

Dior Homme Intense EDP

13 515 ,- Lekë

Dior Homme Intense 2011 nga Dior është një aromë Woody Floral Musk për meshkuj. Dior Homme Intense 2011 u lançua në vitin 2011. Hunda e kësaj arome është Francois Demachy. Nota e sipërme është livando; notat e mesme janë iris, Ambrette (Musk Mallow) dhe Dardhë; notat bazë janë Kedri i Virxhinias dhe Vetiver.

Dior

Dior J'Adore EDP

16 065 ,- Lekë

J'adore është një aromë e jashtëzakonshme sepse arrin arritjen e të qenit një firmë origjinale që tërheq lehtësisht. Sensual pa qenë shumë i rëndë. Është një kompozim që bashkon të kundërtat, që i bën notat ikonike lulesh në një ansambël tërheqës, unik dhe misterioz. J’adore shpik një lule që nuk ekziston, një ideal.

Dior

Dior Joy de Dior EDP

12 325 ,- Lekë

Joy by Dior nga Dior është një aromë me lule Musk druri për femra. Joy by Dior u lançua në vitin 2018. Hunda pas kësaj arome është Francois Demachy. Notat kryesore janë Bergamot dhe Mandarin Orange; notat e mesme janë Jasemini, Grasse Rose, Pjeshkë dhe Cassis; notat bazë janë Musk i Bardhë, Druri i Sandalit, Kedri, Patçuli dhe Benzoina.

Dior

Dior Miss Dior EDP

16 915 ,- Lekë

Në vitin 1947, Miss Dior lindi nga një shtysë e egër ku ndihej dëshira urgjente për të rimagjepsur jetën e grave dhe për të hapur sytë e tyre, edhe një herë, ndaj ngjyrave të ndezura të dashurisë. Pas një periudhe të zymtë, në atë kohë kjo aromë ishte sinonim i lumturisë, poezisë dhe harmonisë së përtërirë për Christian Dior. Miss Dior intrigon, emocionon dhe na fton të mrekullohemi me dashurinë dhe gjithë bukurinë e botës.

Dior

Dior Sauvage EDP

12 665 ,- Lekë

Sauvage nga Dior është një aromë Aromatike Fougere për meshkuj. Sauvage u lançua në vitin 2015. Hunda pas kësaj arome është Francois Demachy. Notat e sipërme janë bergamot kalabrez dhe piper; notat e mesme janë Piper Sichuan, Livando, Piper Rozë, Vetiver, Patchouli, Geranium dhe elemi; notat bazë janë Ambroxan, Kedri dhe Labdan.

Dior

Dior Sauvage EDT

21 165 ,- Lekë

Sauvage nga Dior është një aromë Aromatike Fougere për meshkuj. Sauvage u lançua në vitin 2015. Hunda pas kësaj arome është Francois Demachy. Notat e sipërme janë bergamot kalabrez dhe piper; notat e mesme janë Piper Sichuan, Livando, Piper Rozë, Vetiver, Patchouli, Geranium dhe elemi; notat bazë janë Ambroxan, Kedri dhe Labdan.

Dior

Dior Sauvage Parfum

13 515 ,- Lekë

Sauvage nga Dior është një aromë Aromatike Fougere për meshkuj. Sauvage u lançua në vitin 2015. Hunda pas kësaj arome është Francois Demachy. Notat e sipërme janë bergamot kalabrez dhe piper; notat e mesme janë Piper Sichuan, Livando, Piper Rozë, Vetiver, Patchouli, Geranium dhe elemi; notat bazë janë Ambroxan, Kedri dhe Labdan.

Dior

Sauvage Elixir Dior

16 065 ,- Lekë

Sauvage Elixir është një parfum me një përqendrim të jashtëzakonshëm në të cilin freskia emblematike e Sauvage deh nga një zemër erëzash, një esencë livande "e bërë me porosi" dhe një përzierje e drurëve të ëmbël që shënojnë një shteg të ri të fuqishëm, të egër dhe magjepsës.