Lista e produkteve sipas markës Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez For Her EDP

10 115 ,- Lekë

Narciso Rodriguez for Her është një aromë e thjeshtë e drejtuar tek feminiteti dhe eleganca. Kjo aromë është një simbiozë e përsosur e gruas dhe bukurisë së saj me dëshirat e saj të pakufizuara.

E ndërtuar në një përbërje magjike dhe sensuale, me nuanca misku, pjeshke, trëndafili dhe kadife.

Midis një linje të hollë të qelibarit dhe drurëve frutore, ai i jep mister dhe thellësi këtij parfumi.

Narciso Rodriguez e gjurmon filozofinë e tij të dizajnit në shishe, e cila është një lakuriqësi, një lakuriqësi që thjesht dëshiron të tregojë naivitetin, pafajësinë dhe bukurinë femërore të këtij parfumi.

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez For Her EDT

8 925 ,- Lekë

Narciso Rodriguez For Her është një aromë musku dhe frutash për femra.

Narciso Rodriguez for Her u lançua në vitin 2003 dhe u krijua nga Christine Nagel dhe Francis Kurkdijan.

Notat kryesore janë ato të lules së portokallit afrikan, osmanthus dhe bergamot, notat e mesme janë ato të myshkut dhe qelibarit, ndërsa notat bazë janë ato të vetiverit, vaniljes dhe paçulit.

Ky parfum është fitues i dy çmimeve në 2004 dhe 2007.

Qëllimi i këtij parfumi është të krijojë një vetëbesim të lartë që femrat vendosin në lëkurën e tyre dhe më pas ta bëjnë këtë grua të ndihet e sigurt për vendimet që do të marrë.

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir EDP

9 265 ,- Lekë

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir është një aromë druri për meshkuj.

Ky parfum karakterizohet si shik, i pakomplikuar dhe shumë sensual në të njëjtën kohë.

Përshkrimi i përbërjes shumë tërheqëse, e cila është sa e fortë aq edhe delikate, për të theksuar sensualitetin mashkullor dhe për të mishëruar botën e eksitimit emocional.

Si një udhëtim misterioz midis blusë dhe të zezës, akordet përfshijnë kedrin blu dhe drurin e errët, të cilat theksojnë myshkun e nënshkrimit të Narciso Rodriguez, i cili rrethohet nga vetiver dhe qelibar.

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir EDT

8 075 ,- Lekë

Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir është një parfum elegant dhe misterioz.

Myshku karakteristik në thelbin e tij është intensifikuar me një prekje elegante të arrëmyshkut dhe kedrit blu.

Një aromë tërheqëse misterioze, dhe ju e paketoni atë.

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez For Him EDP

12 665 ,- Lekë

Narciso Rodriguez For Him Intense është një aromë pikante qelibar për meshkuj.

Narciso Rodriguez me këtë aromë solli një përbërje të re dhe të fortë, me një dozë sensualiteti të dhënë nga intensiteti i myshkut si karakteristikë e tij.

Krahas myshkut, notat sensuale shtohen nga petalet e luleve elegante të irisit dhe amëz flirte e këtij parfumi jepet nga farat e piperit rozë.

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez For Him EDT

8 925 ,- Lekë

Narciso Rodriguez For Him është një parfum me një përzierje të bukur aromash.

Ky parfum u frymëzua nga aromat e përziera mashkullore dhe përfshin myshkun, qelibarin, lulen vjollce dhe patchouli.

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez Her EDT 50 + Hair 10ml

14 365 ,- Lekë

Një aromë atraktive lule-drurë për femra
Hapet me bozhure dhe trëndafila bullgar
Vazhdon me një zemër të zhytur në misk
Përfundon në bazë të kombinuar me vetiver, dru kedër dhe ekstrakt nga kedri i bardhë
Aromë afatgjatë dhe unike

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez Poudre EDP

9 265 ,- Lekë

Narciso Poudre është një aromë myshku me lule druri për femra.

Ky parfum është krijuar për t'i ngjasuar sa më shumë lëkurës njerëzore, ndryshe nga versioni i qershorit 2015.

Një histori sensualiteti dhe ngacmimi që vazhdon në një kapitull të fuqishëm dhe delikat në të njëjtën kohë, të fortë dhe të ngrohtë.

Qëllimi është që ky parfum të krijojë një re magjike rreth jush që thekson më tej feminilitetin tuaj të pjekur dhe natyral.

Pluhuri i myshkut dominon në qendër të parfumit i cili hapet me një lule trëndafili bullgar dhe jasemini të bardhë.

Nuancat e drurit të vetiverit, kedri i bardhë dhe i zi që mbyllin këtë përbërje.